aktivisté
Autor : Zdeněk Klofáč , 16.08.11  13:01

Poslední dobou se zase vynořují názory na to,kdo ekoaktivisty platí.
 Létají i různé sumy peněz. Já sám jsem 25.7. na Modravě,v pozdním odpoledni, viděl přímo u rozcestníku směrem na "cikánku" a na Březník samotného pana Bláhu,jak tam rozděluje penízky do rukou
 lidem,mezi nimiž jsem rozpoznal i paní,která ještě někdy v 16:30 stála u pramene Vltavy a vykládala tam lidem takové nesmysly,že jsem musel zasáhnout a uvést některé desinformace na pravou míru.
 Zvláštní je,že tu paní museli přivézt autem,protože pěšky to stihnout nemohla.Pro vjezd do I.zony Np. je třeba výjimky ze 114/92.O tom,že by členům Hnutí DUHA někdo tuto výjimku udělil se dá pochybovat.
 Ale to není to nejdůležitější.
 Například na zmíněnou anketu Hnutí DUHA přihrála panu Bláhovi ještě za svého krátkého působení na MŽP paní Rut Bízková,velká kamarádka bývalého ředitele NPŠ Ing.Krejčího, sumu 1,5 milionu korun!
 Když v minulosti zažádali o grant na nějakou osvětovou činnost lidé,kteří přírodě opravdu slouží a tím konají dobro i pro ostatní bytosti,tak peníze nebyly.
 Milionů,které na lhaní a ničení Šumavy ekoaktivistům přihrával již ministr Ambrozek,následován pochopitelně Bursíkem,Mikem a také výše zmíněnou paní,bylo řádově desítky!
 Jsem zvědav,jak to bude za nynějšího ministra.
 Snad pochopí,že naše peníze nemůže dávat někomu ,kdo přírodu prostřednictvím hloupých ideologií a fanatismu spíše ničí.

 (Ale když se někdo v Bruselu hněvivě podívá..?)
ZpětReakce